Alluring Reds by Catrice - Vanaf November 2015


Bordeaux, Merlot, Crimson of Robijn ... Er zijn zoveel verschillende kleuren rood maar allemaal hebben ze verschillende ondertonen. Als ze nu een gele of blauwe ondertoon hebben, elke rode kleur heeft zijn eigen prachtige kleur en charme. Als ik iemand met rode lippen zie vind ik het enorm vrouwelijk, uitdagend, speels, en sexy tegelijk. In de nieuwe Herfst/Winter collectie  zie je veel rood in kledij, denk aan sjaals, jassen, truien, accessoires, ... Maar dat niet alleen, ook in de nieuwe collectie van Catrice vind je veel rood terug. Ik heb het dan over de 'Alluring Reds'-limited edition Collectie die in November 2015 in alle winkels verkrijgbaar zijn.

ALLURING REDS BY CATRICE - LIQUID LIPSTICKDe prachtige rode kleurtjes hier boven zijn vloeibare lipsticks. Ze zijn ongelofelijk gepigmenteerd en erg goed smeerbaar. Ook zijn ze erg glad als een lipgloss, dus heb je mooie plumpy lippen. Niet alleen de kleur is enorm mooi en ook een eyecatcher, ook de verpakking mag er best wel zijn. Deze vloeibare lipsticks komen uit in 3 kleuren (van rechts naar links) : CO1 Moulin Rouge, CO2 Brigitte Bordeaux en CO3 Marylin Monrouge.

ALLURING REDS BY CATRICE - MATT LIP COLOUR


Red passion... deze prachtige matte lipkleuren met ongelofelijk veel pigment blijven urenlang op je lippen zitten. Hij geeft na het aanbrengen een mooie resultaat , je zult hiermee professionele lippen hebben alsof een makeupartist je lippen heeft geverfd. Deze sticks zijn enorm makkelijk aan te brengen omndat ze erg goed in je hand passen. Ook deze zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: CO1 M-attraction , CO2 Striking M-attitude , CO3 M-Attempt To Conquest.

ALLURING REDS BY CATRICE - NAIL GLAZE

Deze lakjes zijn een re(d)volution. Elke setje heeft zowel een zilveren base coat als een rode nagellak. Je kan ze samen mooi combineren of zelfs appart dragen. Ze hebben telkens een statement. Het zilveren kleurtje heeft een mooie porseleinen schijn , en de rode kleur die je eventueel over je base coat aanbrengt heeft een metallic, high gloss effect. Ook deze zijn in 3 verschillende kleuren te verkrijgen: CO1 Object Of Desire, CO2 Art Of Seduction, CO3 Pleasure Of Temptation. 


Ik herrinner jullie er opnieuw aan dat 'Alluring Reds' vanaf November 2015 te koop zullen zijn. Ik heb de eer gekregen om ze in een kleine blog als voorsproefje aan jullie te laten kennismaken. Ik hoop dat jullie enorm enthousiast zijn zoals mij om deze nieuwe Limited Editie te mogen kopen en onmiddelijk uit te testen. 

Xxxxx Serafina, 
meflawless2@gmail

Tot snel! XoXo

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin