Go 4 Blond ... Or not !


Mensen die me al een hele tijd volgen weten dat ik eerst een rode haarkleur had voordat ik naar blond ben geswitched. Ik vond het rood erg goed staan maar had zin in een grote verandering. Er zijn mensen die er niet voor zijn om zomaar je haar te verven als je nog geen last heb van grijze haren (ik heb er dus nog geen last van :-D ) maar toch vind ik dat je altijd je haar mag verven, je moet hiervoor geen grijs haartje gezien te hebben.

Maar wil je doodgraag eens een andere haarkleur? Ga dan voor blond. Er zijn 100tal van redenen waarom je voor blond moet kiezen. Jajaja, er zijn ook nadelen : je uitgroei valt onzettend hard op en moet dus op geregelde basis terug naar de kapper om het bij te verven, enz .... Maar ik leg je graag alle positieve puntjes uit. Lees je mee?

SUMMER

Ja, blond is zomers. Het kan erg goed zijn dat als je naar de kapper gaat, dat me ook 100x is gebeurd, zeggen ze om een kleurtje te kiezen die kort bij je huidige haarkleur staat. Maar je moet hiervoor niet elke woordje te geloven en gewoon naar een extreem kleurtje te gaan zoals blond. Blond mag gezien worden! Denk niet dat het alleen maar verven is en klaar. Neen , je kan verschillende kleuren blond gebruiken in je haar. Denk eens aan highlighten, of ombre, of dergelijke. De gewoon waar jij je goed in voelt en wat JIJ wilt.

LIEF

Eigenlijk is dat waar, blondjes zijn lief, brunettes zijn gemeen. Kijk maar naar alle filmpjes waarin vrouwen spelen.... (heks : zwart , rapunzel : blond , ......) Blonde vrouwen zullen eerder ook bekeken worden door een man die met je flirt dan als je donkere haren hebt. Ookal vind je vriend/man blond niet mooi, verras hem ermee en wie weet valt hij helemaal opnieuw verliefd op je. Trouwens, hij houd ervan als jij risico's neem in de liefde.


JONG

Blond staat ook voor jong. Waarom? Wie blond is, wat vroeger veel blonder dan nu in je volwassen leven. Blond zorgt ook dan je aan die oude herrineringen terug denkt, hoe leuk is dat? :-) Een nieuwe reden om voor blond te gaan. Wie wil nu niet jonger lijken? 

OPVALLEN DOE JE ZO

Als je ergens bent waar veel mensen zijn, neem dan even de tijd om rond je heen te kijken. Wie valt het meest op? Jij, de blonde! Je haren zijn erg belangrijk. Blond is een blikvanger. Zorg dan je haartjes altijd gezond zijn. Je moet hiervoor niet perse mooie lokken hebben of gestijlde haar, maar als je nu los zitten of in een knot, ze moeten erg gezond ogen. 

SEXY

Blond is sexy. Kijk eens naar Marilyn Monroe, Gwen Stefani, Charlize Theron, .... Prachtig zijn die vrouwen. Niet echt om hun mooie koppies, maar ook om hun haar vallen ze op. Sinds de '50's zijn blonde haren niet meer weg te denken. Mannen voelen nu eenmaal aangetrokken tot blonde vrouwen. Maar brunettes, geen zorgen. Je vriendin, zus, moeder, mag dan wel blond zijn, mannen vinden jou sexy en mysterieus omdat je bruin haar hebt. Dat is nu eenmaal bewezen. Ookal vinden ze blond ook sexy, jullie winnen altijd! Ga je voor bruin of blond .... it's a win win ! 
X x x x x x Serafina

meflawless2@gmail.com

Reacties

Populaire posts