Back To School : BeautyMustHavesYep, voor diegenen die binnenkort weer naar school moeten is het bijna zover. Over meer dan 3weken begint het nieuwe schooljaar. Velen houden van school en andere kijken er helemaal tegenop. Probeer het toch een beetje positief te zien en ga stylish naar school. Je moet hiervoor helemaal geen beautyexpert te zijn, of een hele full-face makeuplook aan te brengen. Ik leg je heel graag uit welke beautystuff je zeker en vast moet hebben als je naar school gaat..... 3 ... 2 .... 1.... Daar gaan we.

GEEN CAKENiets is zo erg als een gezicht die is opgemaakt alsof er een dikke laag makeup op zit. Vreselijk! Zowiezo zie je er super uit op je eerste schooldag omdat je je ervoor goed hebt voor voorbereid. Misschien ben je wel op vakantie gegaan en heb je een mooie bruine kleur. Maar verder naar makeup nu :-) . Als je echt heel graag iets op je gezicht wilt hebben raad ik je aan om een BB Cream te gebruiken of een getinte dagcreme. Dit maakt je huid egaal en zie je er gezond en fris uit.


HOU HET FRISNaarmate dag dag verloopt kan het goed zijn dat je waarschijnlijk zult glimmen , door de hitte of omdat je nerveus bent. Het is dus altijd handig om Blotting Sheets in je schooltas te hebben. Blotting Sheets zijn kleine blaadjes die je op je gezicht dept en daarvoor zorgt dat je nietmeer glimt. Je vind deze in elke beautyshop ook in de Hema of Kruidvat.

DROOGSHAMPOODeze is echt een life-saver. Je gebruikt dit niet vaak op je eerste schooldag, maar een tip is om zeker een spuitbus in je tas te hebben. Wat als je je verslapen hebt op een schoolweek en geen tijd gehad hebt om je haren te wassen? Dan heb je je droogshampoo. Spuit wat droogshampoo door je haar en masseer deze even in, vervolgens kam je je haar uit en voila, ze zien er netjes en vetvrij uit. Babypoeder helpt ook, moet je thuis een tube hebben kan je deze ook in je tas zetten in plaats van droogshampoo.

BRONZER
Om wat 'leven' in je gezicht te brengen kan je liefst wat bronzer aanbrengen op de plekken waar je snel bruin wordt als je even de zon hebt gezien, dus je haargrens, je wangen + jeukbeenderen, kin en nek. Dit maakt gelijk een grote verschil op je gezicht. Je moet hiermee niet overdrijven, breng het lichtjes aan en vergeet niet te blenden!


Xxxxx Serafina

www.facebook.com/me-flawless
www.twitter.com/meflawless2you
meflawless2@gmail.com
Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin