Make-up bij hete temperaturen

Het is heet, je gezicht begint te glimmen. Je krijgt panda-ogen, je foundation begint vlekken te maken, al deze problemen hebben we ooit gehad met heet weer. En we moeten eerlijk zijn, warme temperaturen en make-up gaat niet goed samen helaas. Met mijn tips kan je zonder problemen en zonder veel tijd te verliezen de hete dagen doorkomen zonder deze beautyfails.

Gezichtreiniging:

In de zomer is het erg belangrijk je gezicht te reinigen en te verzorgen. Al die vuile stof die in je poriën vliegen kan zorgen dat je make-up snel slordig uitziet of dat het vervaagd. Het is dus erg belangrijk je huid met een zachte product, een gel of dergelijke, te behandelen.


Hydratatie:

Ik blijf dit eigenlijk een beetje zeggen. Ik val eigenlijk in herhaling. Hydrateer je huid goed. Een vochtige huid neemt beter producten op. Breng dus dagelijks een voedende crème aan voor het beste 


Gezonde uitstraling:

Wie wilt nu geen mooie, flawless gezichtlook? Nou, ik wel. Om je gezicht in de zomer erg zacht en natuurlijk te laten ogen verwijs ik jullie een goede basis op je gezicht aan te brengen. Een primer is zo iets. Breng/spray dit aan voordat je je foundation aanbrengt, en je gezicht blijft de hele dag mooi met behulp van je spray en geliefde foundation. Hou je van roze, lieve wangetjes? Breng dan een blush-crème aan et voila, je bent klaar voor de zomer.

                             

Stralende ogen:

Oogschaduw, potloodjes, nee nee nee. Niet nodig. Krul je wimpertjes met een wimperkruller en breng wat laagjes mascara aan. Je kan best een waterproof mascara aanbrengen als je zeker bent dat je gaat zweten of dat je ergens gaat waar het nat kan zijn zoals een zwembad of dergelijke.Lekker geurtje:

Ik heb 3 favoriete 'Zomergeurtjese' die ik zeker draag. Een tip om je geur de hele dag te ruiken, na het douchen of baden droog je je snel af en spuit je wat parfum. Je poriën zijn dan nog goed open om het geurtje in te laten dringen in je huid. Je kan zelfs ook een goedruikende bodycreme aanbrengen, dat heeft dezelfde bedoeling.Nu nog hopen op iets beter en warmer weer! :-)

Xxxx Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin