Uitslapen? Vanaf nu kan het wel ... Beautytips!

Trrrrrrr!!! Aaaah die alarm! Dat kennen we allemaal, en als je dan in de spiegel kijkt zie je dat je je haren moet wassen, of dat je weinig tijd hebt om je helemaal op te maken. Of heb je net weinig tijd, maar wil je graag nog iets langer in je bedje blijven liggen? Wat nu? Ik zal je enkele tips vertellen om op korte tijd al die dingetjes te doen. Hier komen de tijdbesparende beautytips. Klaar? 3 ... 2... 1....GO!


Word je soms wakker en valt het op dat je dringend je haar moet wassen en je hebt echt geen tijd? Dan is het heel handig om droogshampoo te gebruiken. Je haar is na enkele keren borstelen en sprayen weer netjes en vetvrij. Het kost vaak minder dan 6€ en je weet dat je dit overal en altijd kan gebruiken.


Mensen, ikzelf hoor er ook bij, die en frou of pony hebben weten dat deze snel vettig kan worden. En dus moet je je haar wassen als je geen droogshampoo hebt. Waarom heel je haar wassen als je pony alleen wassen meer dan voldoende is? De rest van je haar kan in een strakke staart. Je staat er beeldig en fashionable uit en weer heb je tijd uitgespaard.


Je bent klaar en zit in de auto, en als je in de spiegel kijkt zie je dat je mascara bent vergeten op te doen! Ooooh nee. Zorg dat je altijd een extra tube mascara in je handtas of handschoenenkastje hebt zodat je deze stresssituaties kan vermijden. Wat je eventueel ook kan doen is een eyeliner boven je oog aan te brengen en je wimper krult als je denkt dat je hier tijd mee wint.


Onze, mijn, redder in nood is mijn onmisbare rode lipstick. Zelfs al heb je een acne-aanval, of donkere wallen ben ik altijd ietswat toonbaar met een laagje mascara en lipstick. Je ziet er gelijk een stuk frisser en fashionable uit.

Wat zijn jou favoriete snelle beautytips? Laat het me weten!

Xxxxsje Serafina


Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin