Show those legs

Je ziet het! Je voelt het! Het is lente, bijna zomer. Haal dan die rokjes en korte broekjes uit de kast. Nou ja, ze zien misschien een beetje wit als je geen zonnebank-kuurtje gehad hebt, maar dan heb ik iets op! Lees je mee?


Er was een tijd dat de spray tan helemaal hip was. Je kon het in een salon laten doen of zelfs in je eigen huis. Maar dat is nu helemaal passé. Nu zijn instant bruin-crèmes helemaal in! Je smeert dit 's morgens op je benen/armen, en 's avonds was je het af! Et voila! 
Ik heb hier enkele voorbeelden van deze crèmes die je zelf eventueel kan kopen voor een degelijke prijs. 

Deze beauty kost €17,49. Hij is erg makkelijk om te smeren, gezicht, armen, benen, buik, alles word mooi egaal gebruind. Je vind deze in elke supermark of beautyshop in je buurt.


Deze crème kost €23,76. Hij is iets prijziger, maar daarvoor niet slecht. Ik hoor van deze merk alleen maar goede feedback. Je vind deze in elke beautyshop en in enkele apothekers. 

TIP:

Wil je graag natuurlijk mooie gebruinde benen krijgen? Tijdens het douchen/baden je benen lichtjes scrubben en natuurlijk ontharen zorgt ervoor dat je benen die zachte 'kissed by the sun' gloed krijgen.

Veel zonplezier, 

Xxxx Serafina

Reacties

Populaire posts