Wat zegt jou lichaam over jou? Grappige weetjes

Je hoort vaak van die rare gezegden of weetjes en soms laat het me echt denken 'Wat?!?!'. Hoe komen ze er toch op. Blondines hebben meer zelfvertrouwen dan brunettes? Beter dun dan dik? Er zijn verschillende manieren om mensen te lezen. Ik laat je de meest bizarste weetjes zien. Enjoy :-)

LENGTEJe lichaam zegt meer over jou dan jij eigenlijk weet. Je kan bijvoorbeeld door lichaamstaal erg goed zien of iemand liegt of stiekem een oogje op je heeft. Iedereen heeft een eigen uitstralen, en daardoor creëer je je eigen imago. Alles draait om zelfvertrouwen en goede indrukken.

BOEZEMUit een test is gebleken dat vrouwen met en vollere boezem gezegend zijn met een hoger IQ dan vrouwen met een kleinere BH-maat. Oppervlakkiger dan dit kan haast niet, haha.

BUIKMannen, vergeet jullie 6-pack maar, want zwaardere mannen hebben een betere seksuele uithouden. Ook hebben ze hogere niveau's van vrouwelijke hormonen.


OGENMensen met blauwe ogen voelen zich sneller aangetrokken tot mensen met blauwe ogen. Ze denken namelijk dat hun baby ook blauwe ogen zullen hebben. Ook kun je uit iemands ogen zijn of haar voorkeuren afleiden.

HANDENVolgens wetenschappers vinden vrouwen mannen met langere ringvingers aantrekkelijker. (Alsof ik daarnaar kijk, haha). In Duitsland is men dan weer van mening dan die mannen slechtere chaffeurs zijn.

Wat vinden jullie van deze weetjes? Hebben jullie ooit nog van zo'n rare weetjes gehoord? Laat het me weten via

Facebook:facebook.com/meflawless
Instagram:me.flawless
Twitter:@meflawless2you
Email:meflawless2@gmail.com

Liefst Xxxx
Serafina
Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin