Wallen voorkomen doe je zo ...


Na een feestje, of slechte nacht, of als je ziek bent dan heb je altijd van die dikke, grote, donkere wallen onder je ogen. Horror is dit, helaas is dit iets dat je krijgt na een heftige gebeurtenis.
Gelukkig voor makeup om al deze donkere kringen te camoufleren. Maar moet het nu altijd met makeup? Hoe voorkom je wallen dan met natuurlijke hulp? Lees meer hieronder en wie weet leer je vandaag iets nieuws.

SLECHTE GEWOONTES

Ik ken veel mensen met slechte gewoontes zoals roken en overmatig drinken. Roken zorgt dat je huid erg droog word en dat maakt die donkere kringen onder je ogen erg duidelijk. Vermijd dit. Zelfs overmatig drinken beïnvloed veel op je huid. Je huid word grauwer en doffer , dus niet echt een aanrader. Een glaasje af en toe kan geen kwaad, maar bij overmaat zie je veel reacties op je gezicht.

HYDRATEER

Zorg dat je voldoende water drinkt per dag. Dit houd je vochtpijl in balans en voorkom je wallen. Je huid zal hier van stralen en krijg je van nature lichtroze wangetjes. Als je nu niet veel drinkt, begin er dan aan. Vind je water alleen saai en niet zo lekker,probeer dan eens een schijfje citroen of muntblaadjes in je glas te steken. Je water is dan superlekker en met extra vitaminen, mmmm!

GEEN ZOUT

Zout zorgt dat je huid opzwelt en dat die donkere kringen tevoorschijn komen. Het is leuk om, als je eten bereid, andere kruiden te proberen die je eten op smaak brengt. Zelfs als je eens graag af en toe frietjes haalt, kan je bijvoorbeeld vragen er geen zout op te doen. Dit kan je bij elke soort van bestelling doen. Een kleine tip die wonderen doen.

KOMKOMMER

Deze groente is erg verfrissend voor onder je ogen. Leg ze 30 minuten onder je ogen en liefst dagelijks voor een goede resultaat. Maak er ook smoothies van of zet ze in schijfjes in je water, je merkt als snel een verschil als je dit regelmatig doet. 

AMANDELOLIE

Dit is een wondermiddel voor als je wallen hebt. Enkele druppeltjes onder je ogen en dan zo gaan slapen geeft je gelijk een pepmiddel voor een wallenvrije gezicht! Je vind deze olie in elke kruidvat of apotheek. 

Welke methode gebruik jij?

Xxxx Serafina

Reacties

Populaire posts