How to : dikke lippen met fullips

Je kunt er de laatste tijd niet naast kijken ... OVERAL zie je wel meiden die het keinieuwe goedje hebben om volle lippen te maken. Wat is dat toch? Ik ben erg benieuwd en deel dus graag met jullie enkele video's over deze tool die ikzelf ook graag eens wil uitproberen.Je moet je lippen nietmeer inspuiten om dikke 'Angelina Jolie'-lippen te krijgen. Je vind deze bekendste item om je lippen dik te maken op elke beautywebshop's. Hier is een link naar de bekendste site waar al 1000den van deze verkocht zijn. (http://www.amazon.com/ onder het onderwerp fullips vind je ze!). Ze kosten €18,80 per stuk of €47 voor 3. 

Deze tool, Fullips genaamd, is erg bekend geworden sinds Kylie Jenner op haar instagram opeens een foto plaatste met volle lippen. Ze heeft haar geheim lang voor haarzelf gehouden, maar uiteindelijk (na veel roddels dat ze haar lippen geïnjecteerd had) heeft ze gezegd dat ze deze tool elke dag gebruikt. 

Je ziet na 30seconden al een verschil als je de Fullips gebruikt. Natuurlijk is het resultaat telkens beter naarmate je ze meer en meer gebruikt. 


Facebook:www.facebook.com/meflawless
Twitter:@meflawless2you
Instagram:me.flawless


Xxxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin