Celebrity's beautygeheimenIk hou ervan om online te zoeken naar de tips and tricks hoe bekende dames hun lichaam verzorgen. We weten dat 80% van deze dames hun meeste beauty te danken hebben aan plastische chirurgie,  maar toch hebben ze hun geheimpjes.
Moest ik veel geld hebben had ik ook wel 1ding operatief willen veranderen,  maar spijtig en helaas is dit niet zo..hahaha! Lees me om te zien welke beautygeheimen onze celebs hebben.

Suki Waterhouse kan niet zonder CocaCola. Ze gebruikt dit als haarmasker om volume te krijgen en zodat ze lekker warrig zijn.

Kim Kardashian gebruikt veel suiker. Dit gebruikt ze als lichaamsscrub, vandaar dat ze altijd een mooie, gladde huid heeft op die foto's en op haar show 'keeping up with the kardashians'.

Rachel Bilson gebruikt veel vaseline. Dit is voor haar de beste makeupverwijderaar en tegelijk ook een gezichtsmasker die erg hydraterend werkt, goeie tip vind ik!

Miranda Kerr gebruikt altijd een lepel....om haar wimpers te krullen. Ze maakt deze warm met heet water of een haardroger en dit leg ze dus tegen haar wimpers. Goede ided als je geen wimperkruller bij de hand hebt.

Julia Roberts gebruikt veel olijfolie om haar armen en benen te hydrateren. Vind je dit te vettig? Dan kan je een beetje lijfolie toevoegen aan je favoriete bodylotion voor dezelfde effect.

Catherine Zeta Jones heeft altijd van die mooie witte tanden. Dit komt omdat ze geregeld aardbeien over haar tanden veegt. Dit zorgt tevens ook voor die mooie roze kippen die ze altijd heeft.

Taylor Swift is gekend als een lieve maar gek wijfie. Ze heeft eens een alcoholstiftje gebruikt om haar winged eyeliner bij te tekenen. Dat is not done! Geen goed voorbeeld Taylor. :-)

Jennifer Lawrence houd van thee. Ze drinkt er liters van om haar lichaam te zuiveren.

Lady Gaga draagt veel makeup. Dat weten we allemaal. Natuurlijk is het moeilijk om al die makeup weg te krijgen. Haar tip is plakband. Ze zegt dat dit het beste manier is, al vergeet ze dat je er een geïrriteerde huid van krijgt, oeps.

Als laatste hebben we de prachtige Jessica Biel. Ze gebruikt tissues onder haar oksels tegen het zweten. Net voordat ze haar afspraak begint haalt ze de tissues discreet weg. Goed idee, maar een beetje gek.

Welke zijn jou beautygeheimen?

Xxxxsje Serafina

Facebook:me-flawless
Instagram:me.flawless
Twitter:@meflawless2you

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin