Fruit voor je huid!

Je vind vaak fruitextracten op het ingredientenetique op je lichaamsproducten. Het is niet voor niets dat fruit erg goed voor je is, niet alleen op om te eten maar ook om op je huid te smeren.
Wij , dames, geven graag geld uit aan goede producten die ons huid voeden en doen stralen. Je moet wel voorzichtig zijn als je allergisch bent van bepaalde fruitsoorten, niet iedereen kan bijvoorbeeld tegen kiwi of sharonfruit.

 Een appel is heerlijk om zo te eten maar ook op een wafel met kaneel, njammie.
Maar zelfs voor je huid is hij super. Hij zorgt dat je huid stevig word door elasticiteit te behouden. De Granny Smith appel is bijvoorbeeld erg goed , omdat hij vol met gezonde stoffen zit. Je kan bijvoorbeeld je appel persen en de sap op je huid deppen met een watje en even laten intrekken zodat hij zijn werk kan doen. Je ziet er gelijk wakker uit en het resultaat ga je na meerdere beurten zien.  

 Deze vrucht is het gezondste wat je op je gezicht kan aanbrengen. Hij zit vol met vitamine E en antioxidanten en zorgt dat je huid erg soepel blijft. Ook zorgt het tegen het verouderen omdat je huid hiervan nieuwe cellen aanmaakt. Heel belangrijk, deze vrucht zorgt dat je huid nooit droog word. Je kan deze mixen en een gezichtmaskertje maken, heerlijk voor als je in bad ligt. 

 Deze vrucht heeft het meeste vitamine C. Niet alleen is hij goed voor je lever (elke morgen een glas water met een versgeperst citroen) maar ook zorgt hij dat je huid er fris uitziet door een schijfje citroen elke morgen op je gezicht te smeren zodat alle sproetjes en pigmentvlekjes lichter worden. Perfect voor in de zomer!

 Als je deze vrucht eet weet je dat je hem het hele jaar door kan kopen en dat hij altijd even lekker smaakt. Ik hou van bananen, vooral omdat mijn kids elke dag een banaan eten, ze zijn verslaafd, hihi. Hij bevat vitamine A, B, E, ijzer, kalium en magnesium. Dus helemaal vol met belangrijke stoffen. Ook deze vrucht is een anti-verouderingseffect. Net zoals de advocado kan je van deze een maskertje maken (met een beetje citroen in zodat je maskertje niet bruin word) en lekker even genieten.

 Ten laaste komen we bij de mango, een vrucht die heerlijk is en vol zit met vitamine C, A, en veel antioxidanten bevat. De mango zorgt dat dode huidcellen verwijdert worden , dat huidcellen zich vernieuwen en gaat huidveroudering tegen. Hij zorgt ook dat de elasticiteit van de huid hersteld word. Deze is ook perfect voor een maskertje.


Welke masker ga jij eens gebruiken?

Xxxxx Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin