Met deze 10 Beautytips krijg je de perfecte look ;-)

Ik laat je vandaag zien hoe je makeuptrucjes kunt uitvoeren. Je hoeft er niet veel producten voor te hebben, gewoon met een kleine basis producten kan je al erg veel doen. Benieuwd? Check snel hieronder voor mijn 10 tricks! ;-)
Ikzelf gebruik deze tips ook, en vind sommige iets beter dan de andere! Welke tips gebruik jij?


1: Heb je een roze of rode pigment-oogschaduwkleurtje en je weet niet wat je ermee moet doen? Meng deze met wat balsem en je hebt de perfecte lipgloss . Zet deze in een lenzenpotje en je kan ze overal meenemen.

2: Hoe zorg je dat je mascara de hele dag blijft zitten? Breng wat doorzichtige of zwarte oogschaduw aan op je wimpers, en je mascara blijft urenlang prachtig zitten.

3: Iedereen heeft vaak mooi gekleurde lippen, en het lijkt alsof het niet afgeeft, hoe doen ze dit? Dep af en toe met een tissue wat kleur van je lippen af voordat je een nieuwe laag kleur aanbrengt, zo blijft je kleur langer zitten.

4: Je wimperkruller gebruiken voor je wimpers te laten krullen is een must, als je een prachtige ooglook wilt, maar om ze zo gekruld te laten kan je het best je wimperkruller even opwarmen met een haardroger .

5: Wil je de perfecte wing, maar lukt je dat niet? Plak wat plakband naast je ogen, en zo krijg je de perfecte wing zonder te knoeien ;-)

6: Geen eyeliner thuis, maar je wilt toch een mooi lijntje boven je ogen of een wing? Maak je oogpotlood nat en neem een kleine borsteltje om een perfect lijntje/wing te maken.

7: Soms sta je op met opgezwollen ogen..... Geen probleem, zorg dat je altijd een lepel in de koelkast heb zitten om ze dan 10 minuten op je ogen te laten rusten! Bye bye dikke oogjes!

8: Voordat je je ogen met een kleurtje opmaakt, breng eerst witte oogschaduw aan, zo blijft de kleur veel langer zitten.

9: Gebeurd het ook zo vaak bij je dat als je mascara aanbrengt dat de rest boven je oog zit? Breng een lepel met de bollen kan boven je ooglid, en de rest (overtollige mascara die  normaal boven je oog hangt) zit nu aan de binnenkant van je lepel! Slim e :-)

10: Teken een 'X' in het midden van je bovenlip voor de perfecte cupidoboog. Het toont gelijk erg vrouwelijk en sexy!

Xxxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts