Ga huidveroudering tegen

We willen allemaal voor eeuwig een mooie strakke huid, maar helaas is het niet zo en worden we elke dag ouder en dat zien we aan onze huid.Waarom krijgen we rimpels? En wat kunnen we ertegen doen?

De zon

De zon is de grootste vijand voor onze huid. De UV-stralen breken de collageen en lastine af die in onze huid zitten. En dat mag niet want ze zorgen er juist voor dat je huid een gezonde uitstraling geeft. Ook krijgen we meer pigmenten op je gezicht (Dat zijn die bruine plekjes die je vaak bij oudere dames ziet) en natuurlijk heb je meer kans op huidkanker als je dagelijks in de zon ligt. Want natuurlijk helpt is een goede zonnecrème. Je moet deze niet alleen aanbrengen als het buiten 30graden is, maar ELKE dag. Er zit in vele dagcrèmes tegenwoordig een hoge factor in, dus als je dit aanbrengt elke morgen ben je tenminste ietwat beschermt.

Roken

Iedereen weet dat roken schadelijk is voor onze gezondheid. En zeker voor onze huid ook! Je huid krijgt door het roken minder zuurstof waardoor je huid z'n glans verliest en meer rimpels krijgt.

Ongezond eten

Als je vaak ongezond eet dan kan je huid flink uitdrogen. 1x per week een frietje eten of een kebap kan geen kwaad, maar elke dag 'snel snel iets halen' kan erg schadelijk zijn. Het is belangrijk veel fruit te eten en noten. Ze bevatten Vitaminen C,B,E en A. Probeer je zout in je voeding te vermijden want hij zorgt voor dehydratatie.

Wat je af en toe kan doen is een gezichtsbehandeling te houden. Maak eens een afspraak als je wat meer inlichtingen wilt bij een goede huidspecialiste.Het zijn niet de dure producten die een verschil maken maar goede eet en leefgewoonten!!

Xxxx
Serafina

Reacties

Populaire posts