Mijn beautytips voor een stralende zomer


Aaaah .. het begint nu echt mooi weer te worden. Je ziet dat de zomer eraan zit te komen. Vele onder ons gaan op vakantie, en andere blijven dan weer thuis en gaan een zwembad bezoeken of rijden zelfs naar het strand. Wat je ook doet, vakantie is t moment en begint als je geniet van het warme weer en leuke dingen gaat doen. Toch?

Daarover gaat deze blog vandaag. Hoe kan jij je voorbereiden voor een stralende zomer?

-Laat je haar glanzen. Je vind in vele drogisterijen (hema, kruidvat, etos, ...) spray's die je haar doet glanzen. Vooral dames met lange haren kunnen een leuke look creëren om je haar vakantieproof te maken. Bijvoorbeeld je haar in een strakke staart doen en de laatste lokken krullen. Erg mooi en toch vakatieproof ;-)

-Gebruik een heerlijke parfum. Ikzelf draag in de zomer een andere parfum. Eentje die frisser ruikt, maar tegelijk erg vrouwelijk. Telkens ik die geur ruik word ik teruggebracht naar de zomer van 2013... ooooh nice memory's!


-Verzorg en kleur je nagels. Deze zomer is kleur terug in, en waar kan jij een kleurtje het beste op testen als hij in je smaak valt? In nagellak. Hou jij je vingernagels vooral neutraal, breng dan je teennagels in een nieuw jasje met een knalkleurtje, het ziet er dan erg leuk en netjes uit als je een sandaaltje draagt. Hou je van kleur op je lippen dan ben ik eerder daar voorstander. Komaan chica, laat die prachtige lippen zien ;-)


-Oogmake-up kan soms ook niet ontbreken. Als je op vakantie bent of ergens een daguitstapje gaat doen dan breng je niet altijd een oogschaduw aan. Maar waarom niet? Probeer eens een kleurtje die je nooit gedurfd heb. Of doe eens lekker gek en breng regenboogkleurtjes op je oogleden. Vergeet niet om waterproof-mascara aan te brengen. Zo heb je de hele dag mooie wimpers en een mooie ooglook zonder dat je panda-oogjes krijgt.

-Zorg dat je benen eens in de kijker komen. Verzorg, hars/scheer en peel je benen goed. Zo zien ze er verzorgd uit en worden ze mooi en gelijk bruin. Nivea en Dove hebben crèmes die je moet aanbrengen op je benen en die een mooie getinte gloed achterlaten. Dit is m'n ultieme tip voor mooi verzorgde benen.


Xxxxx Serafina
Reacties

Populaire posts